Normal_11685

AMSTERDAM - VU-studente Ondernemingsrecht aan de Zuidas Claudia Priem is uitgeroepen tot BestGraduate Law 2012. Met negen andere finalisten streed zij om deze felbegeerde titel.

Priem won een bedrag van 10.000 euro. Daarnaast won zij een plek voor deelname aan het Summer Students Programme van Linklaters LLP en een uitje voor haar en haar medestudenten van de Master Ondernemingsrecht aan de Zuidas. Dajana Zubrinic, ook studente Ondernemingsrecht aan de VU, eindigde op de 7e plaats.

Winnares Priem over de finale: "Van tevoren hoopte ik natuurlijk op een hoge eindplek. Het niveau van de finalisten lag erg hoog en omdat je gedurende de finaledag niet van elkaar ziet hoe iedereen het doet, was het lastig inschatten hoe het de concurrentie verging. Aan het einde van de dag werden tijdens het diner de nummers 10 tot en met 1 bekendgemaakt. Toen de winnaar uiteindelijk bekend werd gemaakt, kon ik bijna niet geloven dat ik mijn naam hoorde!"

Claudia is nu nog bezig met het afronden van haar master aan de VU. In augustus start zij met een Master of Laws (LLM) aan NYU Law School in New York. Van de 2500 aanmeldingen voor het programma wist Claudia na een lange selectieprocedure een van de 150 plekken te bemachtigen.

© Nationale Onderwijsgids / Martijn van Noppen