Normal_11528

MAASTRICHT - Studenten met ondernemersambities kunnen deze week hun hart ophalen tijdens de Maastricht Week of Entrepreneurship (MeWeek).

Deze internationale conferentie wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd en vindt plaats van 21 tot en met 27 mei bij de Jan van Eyck Academie in Maastricht. Het evenement biedt studenten de kans om in contact te komen met succesvolle ondernemers. De MeWeek is een initiatief van Maastrichtse studenten in samenwerking met het Maastricht Centre for Entrepreneurship.

"Dit jaar staat de MeWeek volledig in het teken van baanbrekende ondernemers. Het evenement moedigt jonge en aspirant-ondernemers aan om bewust op te treden als katalysator voor positieve maatschappelijke veranderingen", aldus Charanya Chidambaram, de president van MeWeek'12. Studenten en jonge professionals krijgen de gelegenheid om persoonlijk in contact te komen met visionairs, ondernemers en kunstenaars die hun stempel op het moderne bedrijfsleven hebben gedrukt en de weg hebben geplaveid naar een nieuwe manier van denken en werken.

© Nationale Onderwijsgids / Martijn van Noppen