Normal_10528

GRONINGEN - De twaalf studentenhuizen die nog in de race zijn om de titel ‘Studentenhuis van het Jaar 2012' zijn bekend.

Studentenhuizen in de steden Enschede, Tilburg, Delft, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen en Wageningen maken nog kans om te winnen. De Studentenhuis van het Jaar-verkiezing wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd door Studenten.net.

De deelnemende huizen geven in hun profielen antwoord op vragen als ‘hoeveel kratten bier gaan er per week doorheen', ‘favoriete bordspel van het huis', ‘is er een schoonmaakrooster aanwezig' en ‘gemiddeld aantal studie-uren per week'.

Studenten.net gaat de komende weken bij de huizen langs om te kijken hoe gezellig het huis is, van hoeveel producten in de koelkast de houdbaarheidsdatum is verstreken, hoe schoon de GK (gezamenlijke kamer) en badkamer zijn en hoe hoog de stapel afwas reikt.

Klik hier om meer te weten te komen over de verkiezing en welke studentenhuizen nog in de strijd zijn om de titel Studentenhuis van het jaar 2012.

© Nationale Onderwijsgids / Martijn van Noppen