Normal_9319

GRONINGEN - Korting op een bezoek aan de bioscoop is voor studenten alleen nog mogelijk bij Wolff Bioscopen. Op vertoon van een collegekaart of Studentenpas krijgen studenten tot 1,50 euro korting op hun bioscoopkaartje. Andere bioscoopexploitanten, waaronder Pathé, kondigden eerder al aan per 1 februari 2012 geen reguliere studentkorting meer te hanteren.

Bij Wolff Bioscopen krijgen studenten minimaal 10 procent korting. Wolff bioscopen hanteert een tarief van 8,90 euro per kaartje. Kortingen voor studenten kunnen oplopen tot 1,50 euro. Studenten kunnen kortingen verkrijgen door hun collegekaart of de Studentenpas van Studenten.net te tonen.

"Tijdens mijn eigen studietijd was ik regelmatig in de bioscoop te vinden", vertelt Martijn Visscher, marketingmanager Wolff Bioscopen. "De hele dag intensief luisteren naar docenten en met mijn neus in de boeken vraagt om een moment van ontspanning.

En waar kun je dat beter doen dan in die donkere comfortabele bioscoopzaal waar je volledig opgaat in de film?" Visscher beaamt dat het rondkomen met een studiebeurs geen eenvoudige opgaaf is: "Iedere euro telt, dus ook iedere euro die je kunt besparen". Hij is dan ook verheugd te kunnen melden dat Wolff Bioscopen doorgaat met de studentenkorting.

Wolff Bioscopen vertoont altijd de nieuwe films maar staat ook bekend om bijzondere evenementen zoals LadiesNight, BierBurgers&Blockbuster, High Tea & Movie en de wekelijkse SneakPreview.

Wolff Bioscopen heeft 9 filialen in 6 steden: Utrecht, Groningen, Enschede, Rotterdam, Huizen en Nieuwegein.

© Nationale Onderwijsgids