Normal_7998

GRONINGEN - Eind januari vindt de zevende editie van het Snowevent plaats, het grootste wintersportevenement in Nederland voor studenten waarvoor tickets niet te koop zijn, maar alleen te winnen.

300 studenten maken kans op een lang weekend in de Oostenrijkse sneeuw, duizenden dongen vorig jaar mee naar een ticket. De eerste 5 winnaars zijn nu bekend.

Het Snowevent is inmiddels een begrip geworden onder studenten. Door deel te nemen aan verschillende acties kunnen zij punten bij elkaar sparen en daarmee kans maken op een ticket voor het Snowevent.

Dit kan door deel te nemen aan de volledig geïntegreerde social media-acties of door in te gaan op aanbiedingen van partners van het Snowevent. Deze staan vermeld op www.snowevent.nl.

Elke maand worden nieuwe winnaars bekend gemaakt, de studenten die op dat moment het hoogst in de ranglijst staan. De acties lopen tot 31 december 2011. Begin januari worden alle winnaars bekend gemaakt. Alle hbo- en wo-studenten kunnen deelnemen.

Het Snowevent is een vijfdaagse wintersportvakantie die in het teken staat van sport, ontspanning en het studentenleven. Overdag kunnen studenten gratis ski- of snowboardles krijgen, begeleid door instructeurs van outdoorspecialist Mauri.

's Avonds wordt er gefeest met bekende Nederlandse dj's en artiesten. Een gratis ticket Snowevent bestaat uit vervoer, verblijf in een hotel op basis van halfpension, een skipas, ski- en boardlessen en clinicis van professionals en drie (thema)feesten.

© Nationale Onderwijsgids