Normal_7657

ROTTERDAM - Vandaag zijn twintig studenten in Rotterdam  ‘CEO for one day' en wisselen van plek met een topbestuurder. De Rotterdamse wethouders Jeannette Baljeu en Korrie Louwes staan vandaag ook hun plek af.

Ashmita Krishna-Sharma neemt plaats op de stoel van de wethouder arbeidsmarkt, hoger onderwijs, innovatie en participatie. Huub Dekkers vervult de rol van wethouder haven, verkeer en regionale economie. Aan het eind van de dag zullen Ashmita en Huub hun visie op de gemeente Rotterdam presenteren.

TEDx
De machtswisseling wordt in het kader van TEDxRotterdam georganiseerd. TEDx Rotterdam is een conferentie die mensen uit verschillende disciplines samenbrengt om kennis te delen, geïnspireerd te worden en hun netwerk te vergroten.

De tweede editie van TEDxRotterdam staat geheel in het teken van 'Future Leadership'. Huidige leiders van bedrijven en instellingen uit heel Nederland worden verbonden met de nieuwe generatie leiders: laatstejaars bachelor en masterstudenten uit heel Nederland.

Tijdens de conferentie in het Nieuwe Luxor Theater spreken inspirerende performers als Jan Kees de Jager, Rob Wijnberg en Giel Beelen over hun persoonlijke ervaringen.

De TEDxRotterdam conferentie is de hele dag via een livestream te volgen op verschillende locaties in Rotterdam.

Lees ook: Student een dag baas Erasmus Universiteit

© Nationale Onderwijsgids

Foto: Marc Nolte