Normal_6957

TILBURG - De Universiteit van Tilburg (UvT) gaat opnieuw 1.500 medewerkers en studenten een enquête toesturen over de catering. Uit een eerder onderzoek kwamen flink wat verbeterpunten naar voren, zo meldt Univers, de onafhankelijke website van de Brabantse universiteit.

Zo is er volgens de universiteit een duidelijke vraag naar meer biologische producten. "Op de verschillende cateringlocaties wordt veel gebruik gemaakt van biologische producten, maar dit wordt nog niet altijd duidelijk kenbaar gemaakt. De Catering & Horeca exploitanten zullen de informatievoorziening verbeteren. Dit geldt ook voor de prijsstelling bij een aantal locaties", meldt de UvT.

De respondenten bleken over het algemeen te spreken over de toename van de keuzemogelijkheden, maar weten door de brei aan restaurants met ieder een eigen thema (Mensa, Prismapand, Academiagebouw, Esplanade en Faculty Club) soms niet waar ze voor welke service moeten zijn.

Over de warme maaltijden waren de respondenten minder te spreken. "De opmerkingen over de warme maaltijden in het Restaurant zijn ter harte genomen door de cateraar en er wordt gekeken naar het verder optimaliseren van de maaltijden," aldus de cateraar.