Normal_6604

Op dinsdag 23 augustus wordt uur de INKOM 2011 officieel geopend op de Markt in Maastricht. Alain Clark, een van Nederlands populairste zangers van dit moment, geeft tijdens de opening een optreden, evenals lokale held Fabrizio en coverband STOOT!

De opening op de Markt is vrij toegankelijk, alsook het nieuwe programmaonderdeel Culture Valley, een cultureel festival in het stadspark. DJ Ferry Corsten komt speciaal voor ‘Heineken Night', het grote eindfeest op vrijdag 26 augustus, overgevlogen uit Ibiza.

De INKOM-organisatie zal dit jaar wederom samen met de Gemeente Maastricht de nieuwe studenten op Bourgondische wijze welkom heten namens de bevolking van Maastricht. Studenten én Maastrichtenaren zijn uitgenodigd om op dinsdag 24 augustus kennis met elkaar te komen maken op de Markt, onder het genot van een stukje vlaai.

De INKOM is de algemene introductieweek voor alle nieuwe studenten van de Universiteit Maastricht en Hogeschool Zuyd en vindt dit jaar plaats van 23 t/m 26 augustus. In totaal nemen meer dan 2000 eerstejaars deel aan de introductie en lopen daarnaast nog 3000 ouderejaars rond op de verschillende activiteiten en feesten.

De introductieweek stelt aankomende Maastrichtse studenten in de gelegenheid om kennis te maken met elkaar, met de stad Maastricht en met de verschillende studentenorganisaties.

Meer informatie en het complete programma van de INKOM 2011 is te vinden op www.inkom.nl.