Normal_6045

De felbegeerde titel van BestGraduate Tax 2011 is gewonnen door Benjamin Wegman, Leids student fiscaal recht. Hij won een reis voor 2 personen naar ‘belastingparadijs' Dubai, zo meldt de Universiteit Leiden.

Benjamin: 'Eigenlijk is elke finalist al een winnaar. Dat ik heb gewonnen, had ik echt niet verwacht, ik ben er heel blij mee!'

Buiten de kaders denken
De acht finalisten van BestGraduates Tax streden om de felbegeerde titel van BestGraduate Tax 2011. De finale bestond uit een USP Quiz, een Tax Quiz en een verrassingsonderdeel. Voor dit onderdeel moesten de finalisten in een 'kwaliteitenestafette' een korte presentatie geven over een kwaliteit aan Piet Hein Meeter, managing partner Tax Nederland van Deloitte, en filosoof Raoul Wirtz.

In hun presentatie benoemden ze hoe die kwaliteit op henzelf en op de managing partner van toepassing is. En hoe de kwaliteit kan helpen bij de kortste weg naar de top. Het onderdeel was erg leuk en werd door de finalisten zeer gewaardeerd.

Benjamin Wegman: 'De kwaliteitenestafette gaf diepgang aan de dag, en dwong me om buiten de kaders te denken.'

Racen
De finaledag van BestGraduates Tax 2011 vond plaats in de VIP-room van het circuit van Zandvoort. Na het ochtendprogramma was het tijd om te relaxen en te racen in de Porsches en Formule auto's op het circuit. Uiteindelijk werd tijdens de gezellige borrel de uitslag van de finale bekendgemaakt.

Drie games
BestGraduates Tax is in samenwerking met Baker & McKenzie en Deloitte georganiseerd. BestGraduates bestaat uit drie games: de juridische game BestGraduates Law, de corporate game BestGraduates en BestGraduates Tax.

Klik hier voor meer informatie.