Studente Nadine Koerselaar van de Rotterdam School of Management, Erasmus University heeft het beste bedrijfsplan geschreven voor een nog op te zetten studentenuitzendbureau. De studente krijgt 5.000 euro en een bijbaan bij het nieuwe bedrijf, waarvoor zij een vast salaris van 10.000 euro per jaar krijgt.

Woensdag 8 december 2010 reikt wethouder Korrie Louwes (D66), de prijs uit in de Forumzaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Extra Talent, een bureau dat ruim 10 jaar actief is in arbeidsbemiddeling, daagde studenten uit het beste businessplan te schrijven voor een nieuw studentenuitzendbureau genaamd Extra Talent Student. Studenten uit het hele land hebben hun plan ingestuurd.

Door het winnen van deze wedstrijd zetten drie studenten de eerste stappen op weg naar een veelbelovende carrière. De studenten nemen zitting in de Raad van Advies van het nieuwe studentenuitzendbureau Extra Talent Student.

De winnaars studeren aan de Erasmus Universiteit (Rotterdam School of Management) en de Universiteit van Tilburg en starten nu in een bijbaan die niet alleen perfect aansluit bij de studie, maar ook nog eens een vaste vergoeding van € 10.000,- per jaar oplevert.

De Extra Talent Groep bemiddelt tussen mensen met talent en bedrijven die daar naar op zoek zijn. Momenteel werken er circa 700 mensen bij Extra Talent. Extra Talent Student wordt dus onderdeel van een grote, professionele organisatie.