Een groep Britse studenten was het beu om erotische films op hun kleine laptopscherm te bekijken en besloot de beelden op de zijgevel van een gebouw met studenkamers te projecteren. De hele buurt kon, mede dankzij een gigantisch stereosysteem, meegenieten van het spekatkel. Dat meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

De studenten van de Bournemouth University schakelden een projector in om de film af te spelen. Het resultaat was een beeldscherm van tien bij tien meter. Eén van de jongens wist ook zijn geluidsinstallatie aan de projector te koppelen, zodat het gekreun en gehijg over de hele campus te horen was.

"De avond begon heel saai", doet een van de studenten het verhaal. "We keken met z'n allen naar een soft-erotische film op mijn laptop en bedachten dat we hem net zo goed op de buitenmuur konden projecteren. Toen dit lukte, leek het ons natuurlijk leuker om wat opwindender materiaal op te dissen."

"Ik denk dat iedereen de grap wel kon waarderen", aldus een student. "Wij vonden het in ieder geval allemaal hilarisch.

"Het zijn studenten en aan dit soort grappen doe je niks", aldus de beheerder van de campusgebouwen. "Er hangt`ze echter een zware straf boven het hoofd".