Normal_congres_publiek__compfight_

UTRECHT - Ben jij student? Heb je onlangs je bacheloronderzoek afgerond of is het de verwachting dat je dit voor 1 juli zult doen? En ben je benieuwd hoe een echte wetenschappelijke conferentie verloopt? Op 20 november vindt de Student Research Conference 2013 (SRC) plaats. Daarover bericht de website van Universiteit Utrecht.

Tijdens de SRC presenteren bachelorstudenten uit Nederland en Vlaanderen hun onderzoek. De SRC is een initiatief van de Vereniging van Universiteiten (VSNU) en University College Roosevelt. Elk jaar organiseert (in samenwerking met diverse partijen) een andere universiteit deze conferentie.

Dit jaar vindt de SRC plaats aan het Amsterdam University College. Een beoordelingscommissie van wetenschappelijke experts beoordeelt de inzendingen en kiest hieruit het beste bacheloronderzoek van 2013.

Lijkt het je interessant om je onderzoek op een echte wetenschappelijke conferentie te presenteren? En wil jij de Student Research Award 2013 winnen? Schrijf je dan in voor de Student Research Conferentie 2013. Meer informatie vind je op Vsnu.nl/src.

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres