Normal_logo_introactie

 

GRONINGEN - Welke student wil geen smartphone, tablet, gratis studieboeken of wintersportvakantie verdienen door punten te sparen? Speciaal voor eerstejaarsstudenten organiseert Studenten.net, het grootste online Nederlandse platform voor studenten in het hoger beroepsonderwijs en wetenschappelijk onderwijs, de Introactie.

 

Deelname aan de Introactie is mogelijk door zich gratis in te schrijven op Introactie.nl en vervolgens punten te sparen door mee te doen aan acties. Bijvoorbeeld door foto’s van de introductieweek in te sturen of door deel te nemen aan acties op Twitter en Facebook.

Hoe meer punten, hoe hoger op de ranglijst en hoe groter de kans op een prijs. De ranglijst is zichtbaar op de homepage van Introactie.nl. In september worden alle winnaars bekendgemaakt.

Studenten.net introduceert dit jaar ook de Introweken App voor iPhone en Android. Deze app bevat bijvoorbeeld de programma’s van de vijftien grootste introductieweken in Nederland, alle hotspots en de kortingspunten voor studenten in hun nieuwe studiestad. Meer informatie over de app is te vinden op App.introactie.nl.

Persbericht Studenten.net

 

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres