Normal_studenten_ontgroening

GRONINGEN - De stad Groningen staat van 13 tot en met 17 augustus in het teken van de KEI-week 2012. Op de maandag van deze algemene introductieweek voor (aankomend) studenten staat de gemeente Groningen van 10.00 tot 17.00 uur met een stand op de Informatiemarkt. Daarover bericht de website van de gemeente Groningen.

Hoe schrijf je je in bij de gemeente? Hoe zit het met brand- en inbraakpreventie? En hoe kun je kwijtschelding van de afvalstoffenheffing aanvragen? Met deze en andere vragen kunnen deelnemers aan de KEI-week terecht bij de stand van de gemeente Groningen, waar ook vertegenwoordigers van de Regiopolitie en Veiligheidszorg Noord te vinden zijn.

De standmedewerkers geven dit jaar extra informatie over het fietsbeleid in de stad. Bijvoorbeeld over het parkeren van fietsen en de openbare verkoop van gebruikte fietsen. Studenten kunnen bij de stand een vragenlijst invullen. Daarmee maken ze kans op een iPad en op een van de vele fietsgerelateerde prijzen. De Informatiemarkt vindt plaats op de Vismarkt.

 

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres