Normal_beloning_thumbs_up

AMSTERDAM – Van 2 tot en met 6 juli de Summerschool Ondernemerschap plaats in Amsterdam. Dit evenement was een initiatief van de Rabobank Amsterdam en ACE (Amsterdam Center for Entrepreneurship).

Tijdens de intensieve summerschool schreven 26 topstudenten in een week een volledig businessplan, zij werden hierbij geholpen door experts van de Rabobank Amsterdam en ACE en verscheidene succesvolle ondernemers.

Vrijdag 6 juli presenteerden zes deelnemers tijdens de finale hun businessplan aan een deskundige jury bij de afsluitende bijeenkomst in De Industrieele Groote Club. Na beraad van de jury werd het businessplan van Eva Rennen, studente aan de Faculteit der Economische Wetenschappen en Econometrie van de Vrije Universiteit, als beste verkozen. Eva Rennen gaat samen met haar businesspartners een vernieuwend concept van designijsjes op de markt zetten.

De tweede prijs ging naar Valentijn van Ekris, die producten heeft ontwikkeld die de zorg efficiënter en effectiever maken. Claire Davidson won de derde prijs, met haar enthousiasme overtuigde zij de jury van haar businessplan; www.meetthestudent.nl, een website waar studenten elkaar op verschillende gebieden kunnen helpen.  De prijswinnaars worden allen gecoacht door de Rabobank, krijgen een excellent gesprek op niveau, een jaarlidmaatschap van MKB Amsterdam en een salestraining van Accuraad.

© Nationale Onderwijsgids / Martijn van Noppen