Normal_will_you_shake_on_it

ROTTERDAM - Ernst & Young en de Erasmus School of Economics gaan samen onderzoek verrichten op het gebied van externe verslaggeving en corporate governance. Dat hebben beide organisaties vandaag bekendgemaakt. Door deze samenwerking worden de onderzoeksexpertise van de Erasmus School of Economics en de kennis en ervaring van Ernst & Young gebundeld. Zo wordt het bedrijfsleven geholpen bij de toekomstige uitdagingen op het gebied van financial accounting en corporate governance.

Het onderzoek richt zich op actuele uitdagingen in het bedrijfsleven. Ernst & Young zal in samenspraak met haar cliënten deze uitdagingen identificeren, om vervolgens met de Erasmus School of Economics te bepalen welke uitdagingen het beste in de samenwerking van wetenschappers en business professionals geadresseerd kunnen worden.

Op termijn richt  richt de samenwerking zich ook  ook op training en ontwikkeling om zo bij te dragen aan het ontwikkelen van de volgende generatie van accounting professionals en business leaders. Deze activiteiten zijn bedoeld voor zowel studenten als business professionals.

© Nationale Onderwijsgids / Martijn van Noppen