Open dag Kentalis Compas in Sint-Michielsgestel

SINT-MICHIELSGESTEL - Kentalis Compas houdt op 16 januari in Sint-Michielsgestel een open dag. Deze dag is onder meer bedoeld voor jongeren die doof of slechthorend zijn of die ernstige spraak- en/of taalmoeilijkheden hebben. Jongeren die een passende school voor voortgezet speciaal onderwijs zoeken. Daarover bericht de website van Kentalis.

Kentalis Compas is een school voor voortgezet speciaal onderwijs voor jongeren (12-20 jaar). Deze school werkt samen het Elde College, een middelbare school waar regulier voortgezet onderwijs wordt gegeven.

De open dag is niet alleen bedoeld voor jongeren met belangstelling voor voortgezet speciaal onderwijs. Ook bijvoorbeeld pabostudenten die interesse hebben voor een onderwijsfunctie bij Kentalis Compas of verwijzers kunnen tijdens de open dag kennismaken.

Er zijn op 16 januari rondleidingen door het gebouw aan de Theerestraat 42 in Sint-Michielsgestel. Ook wordt er informatie gegeven over onder andere het aanmelden en de mogelijkheden voor zorg (behandeling in combinatie met wonen).

Surf voor meer informatie naar Kentalis.nl.

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres