22 april: online info-avond over onderwijs in tijden van corona door FODOK en FOSS

Op 22 april organiseren FODOK en FOSS een online info-avond over onderwijs in corona-tijd. Kan je slechthorende kind uit de voeten met afstandsonderwijs? Krijg je genoeg ondersteuning vanuit school? De avond is voor ouders van dove en slechthorende kinderen en van kinderen met TOS. Tijden: van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur (via Zoom). Dit meldt Ieder(in).

Kan jouw kind uit de voeten met afstandsonderwijs? Krijg je genoeg ondersteuning vanuit school? Kun je om hulp vragen? Weet je hoe een tolk op afstand werkt? Hoe praat jij met je kinderen over het coronavirus? Hoe regel je contact met vriendjes en vriendinnetjes van je kind?
 
Al deze vragen en nog veel meer komen aan de orde op deze avond. Eerst vertellen een paar ouders kort over hun ervaringen. Er zullen enkele professionals aanwezig zijn voor toelichting en uitleg. Wat vooral op deze avond centraal staat, is het delen van ervaringen en tips.
 

Aanmelden

Deelname is gratis. Om te kunnen deelnemen, meld je je vóór woensdag 22 april 15 u. aan bij herriet@fodok.nl. De online info-avond wordt via Zoom georganiseerd. Je krijgt dan ruim op tijd een link toegestuurd die je op 22 april om 19.30 uur kunt aanklikken om mee te doen.
 
Door: Nationale Onderwijsgids