Geert van der Meer vestigingsmanager Hogeschool Tio in Hengelo

Geert van der Meer (51) is sinds vorige maand aangesteld als vestigingsmanager bij Hogeschool Tio Hengelo. Van der Meer is in deze functie eindverantwoordelijk voor alles wat er speelt op deze locatie. Van der Meer was al vestigingsmanager bij Hogeschool Tio Groningen en draagt nu zorg voor beide vestigingen. Dat meldt Hogeschool Tio. 

Van der Meer heeft de rol van vestigingsmanager al vaker bij Tio mogen vervullen. Hij begon zijn Tio-loopbaan namelijk twintig jaar geleden in dezelfde functie bij de vestiging van Hogeschool Tio in Haarlem en heeft daarna Tio Amsterdam als nieuwe vestiging opgestart. Nadat hij zes jaar vestigingsmanager was, maakte hij de overstap naar de organisatiekant van Hogeschool Tio. Daar heeft hij de afgelopen veertien jaar een managementrol bekleed op de marketing- en communicatieafdeling. In 2021 keerde Van der Meer terug naar de operatie als vestigingsmanager van de nieuwste Hogeschool Tio vestiging in Groningen en heeft deze van de grond af opgebouwd. Van der Meer gaat zijn functie in Groningen combineren met zijn nieuwe rol bij Tio Hengelo.

Tio Hengelo 

Geert van der Meer over zijn aanstelling: “Ik werk nu al zo’n twintig jaar bij Hogeschool Tio en ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. Ik word nog altijd uitgedaagd in mijn werk en de cultuur en werkwijze passen goed bij mij. Daarnaast houden de studenten je jong en scherp. Hengelo is de allereerste locatie van Tio en heeft een brede historie. Het leidinggeven aan zowel de oudste als de nieuwste locatie van Hogeschool Tio, geeft een dynamiek waar ik veel plezier en voldoening uit haal. Tio Hengelo heeft afgelopen decennia veel successen behaald en als vanzelfsprekend wil ik dit gaan doorzetten. Ik weet zeker dat dit met het geweldige staffteam om mij heen gaat lukken.” 

Hart voor onderwijs 

Katinka Reuling, algemeen directeur Hogeschool Tio: “Geert zijn lange carrière bij Hogeschool Tio en zijn hart voor onderwijs maken hem de juiste man voor deze gecombineerde functie. Als geen ander weet hij hoe goed onderwijs gegeven wordt. Afgelopen jaar heeft Geert een enorme prestatie geleverd met het opzetten van Hogeschool Tio Groningen. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat hij daarnaast onze oudste locatie met succes zal leiden.” 

Door: Nationale Onderwijsgids 
Beeld: Hogeschool Tio