Logo_da-logo_2014_1_1
Onderwijsplatform itslearning is erkend voor het maken van een positief verschil in het voortgezet onderwijs. De lezers van het Amerikaanse vaktijdschrift District Administration hebben de leeromgeving van itslearning benoemd tot 1 van de 100 beste onderwijsproducten van 2014. 
 
De winnaars zijn gekozen door de redacteuren van District Administration uit meer dan 2400 nominaties. De producten met de meeste nominaties en de beste beschrijvingen van schoolleiders komen uiteindelijk in de top 100. Deze top 100 is online gepubliceerd en opgenomen in het decembernummer van het vaktijdschrift District Administration.
 
De top 100 van District Administration informeert lezers over producten die scholen helpen om het onderwijs door te ontwikkelen op verschillende gebieden (bijvoorbeeld: technologie, duurzaamheid en curriculum-instructie). 
 
Verbeteren van lesgeven en leren
“Het is heel goed dat zo’n deskundig panel ons beoordeelt en erkent dat onze oplossing echt bijdraagt aan het verbeteren van het lesgeven en leren nu en in de toekomst”, aldus Arne Bergby, CEO van itslearning. “Onze visie, harde werk, en passie zijn de drive voor onze organisatie om de meest innovatieve ELO te maken die gepersonaliseerd leren optimaal ondersteunt, en om deze vervolgens in handen te geven van leraren en scholieren. Hiermee zorgen we ervoor dat hedendaagse scholieren betrokken zijn bij het onderwijs en dat iedereen zijn individuele leertraject zelf uit kan stippelen.” 
 
Itslearning is een innovatieve digitale leeromgeving die docenten helpt uitdagende lessen te geven en de digitaal ingestelde leerlingen van nu te motiveren. Of docenten nu leermaterialen ontwikkelen, opdrachten uitdelen, toetsen afnemen of ouders betrekken; het kan allemaal met itslearning. itslearning ondersteunt leren en lesgeven altijd, overal en op elk device.
 
“Het Top 100 award programma groeit ieder jaar gestaag in volume en erkenning, daarom mogen de winnaars van 2014 erg trots zijn op hun succes,” aldus J.D. Solomon, hoofdredacteur van District Administration.