Normal_leraar__docent__digibord__schoolbord__klas__klaslokaal__lokaal__leerlingen

Op vrijdag 17 januari vindt het congres OnderwijsInzicht plaats. Op deze dag praten honderden bestuurders, beleidsmakers, schoolleiders en ict-verantwoordelijken over de rol van digitalisering in het onderwijs. Dit meldt Kennisnet.

Technologie ontwikkelt zich steeds sneller en dat dwingt het onderwijs tot anders organiseren. Op het congres OnderwijsInzicht wordt door deskundigen ingegaan op hoe deze onderwijsverandering kan worden aangepakt.
 

Colleges en praktijkvoorbeelden

Tijdens het congres zijn er inspirerende sprekers om naar te luisteren en leerzame sessies en colleges om te volgen. Docenten, schooldirecteuren en informatiemanagers delen hun onderwijsinzichten aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ook is er ruimte voor ontmoeting en gesprekken met collega’s en experts.   
 
OnderwijsInzicht is bedoeld voor schoolbestuurders, schoolleiders en ict-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs. Leveranciers, onderwijsadviseurs en andere geïnteresseerden zijn ook welkom. Het congres wordt georganiseerd door Kennisnet, de PO-Raad en de VO-raad, in samenwerking met SIVON. 
 
Aanmelden voor het congres kan via deze link. Een impressie van dagvoorzitter Cor Ottens over het congres is te vinden via onze videosectie
 
Door: Nationale Onderwijsgids