Normal_christin-hume-hcfwew744z4-unsplash

De Nationale Onderwijsgids zoekt bloggers! Vind jij het leuk regelmatig jouw visie op het Nederlands onderwijs te delen? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou. 

Ben je docent, schoolleider, beleidsbepaler of op een andere manier werkzaam in de onderwijssector? Ben je scholier of student? Of heb je simpelweg affiniteit met en interesse in het onderwijs? Deel je mening, ervaringen of ideeën dan met onze lezers!

Jij bepaalt

Bloggen voor de Nationale Onderwijsgids is een leuke uitdaging die goed te combineren is met je andere bezigheden. De frequentie van aanleveren en publiceren gaat in overleg (maar wel minimaal één bijdrage per zes weken) en je bepaalt zelf waar je over schrijft. Als blogger ben je vrijblijvend aan ons verbonden en daartegenover staat dat je altijd gebruik mag maken van onze expertise en marketingmogelijkheden. Bovendien bereik je een lezersplatform van tienduizenden bezoekers per maand, ruim 100.000 volgers op Twitter en zeker 10.000 volgers op Facebook.

Je krijgt een eigen profielpagina met een foto, korte biografie, een link naar je website of social media-account en een overzicht van al je blogartikelen.

Voorwaarden

Jij bepaalt de inhoud, maar graag zien we de blog wel aan een paar voorwaarden voldoen. Zo ontvangen we graag blogs die actueel en relevant zijn, maar niet commercieel van aard. Een blog is minimaal 300 woorden en maximaal 700 woorden en uiteraard geschreven in correct Nederlands. De inhoud mag niet schadelijk of kwetsend zijn voor onze lezers en de redactie mag altijd besluiten een bijdrage niet te publiceren. Tot slot, goed om te weten: een blogartikel hoeft niet uniek voor ons geschreven te zijn. De tekst mag ook elders gepubliceerd zijn of worden.

Meer weten of meteen aan de slag? Mail ons via redactie@nationaleonderwijsgids.nl. Heb je een proefartikel klaarliggen? Stuur die dan mee!

Door: Nationale Onderwijsgids