SBB roept dringend op om stages en leerbanen te actualiseren

Tienduizenden mbo-studenten staan te springen om weer aan de slag te gaan. Met het actieplan ‘SBB Helpt’ maken beroepsonderwijs en bedrijfsleven dat mogelijk. Hebt u ruimte voor een student? Log in op MijnSBB en actualiseer uw stages en leerbanen. Dit meldt SBB.

De coronacrisis raakt de economie hard. Daarmee staat ook de beschikbaarheid van stages en leerbanen voor mbo-studenten en werkzoekenden onder druk, evenals voor vmbo-leerlingen in een leerwerktraject en leerlingen van het praktijkonderwijs en vso die gebruikmaken van leerwerktrajecten en stages.
 

Samen voorkomen we schooluitval en een toename van werkloosheid

Met het actieplan zorgt SBB samen met scholen en bedrijven voor voldoende stages en leerbanen voor de ruim 500.000 mbo-studenten, aankomende studenten, zijinstromers en herintreders. Zo wordt schooluitval en een toename van werkloosheid voorkomen.
 

Log in op MijnSBB

Juist nu is het belangrijk dat studenten u weten te vinden. Hebt ú ruimte voor een student? Log in op https://mijn.s-bb.nl en actualiseer vandaag nog uw stages en leerbanen op Stagemarkt.nl en Leerbanenmarkt.nl.
 

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ga naar www.s-bb.nl/helpt.
 
Door: Nationale Onderwijsgids