Logo_respect

Op woensdag 8 april 2020 organiseert Stichting School & Veiligheid de vijfde editie van de onderwijsconferentie Met Alle Respect!. Een plek voor onderwijsprofessionals (po, vo en mbo) voor inspiratie, oefening en verdieping rondom sociale veiligheid in het onderwijs. Met prikkelende presentaties van Ivo Mijland en Pieter Derks, praktische workshops en interessante keynotes. Dit meldt Stichting School & Veiligheid.

Thema: Contact maken en starten 

Op deze lustrumeditie draait het om het thema ‘Contact maken en starten’. Want een veilig schoolklimaat voor iedereen - van leerling tot schoolleider - vraagt om samenwerking en contact maken met collega’s, leerlingen en ouders.
 

Programma 

Spreker en schrijver Ivo Mijland opent de conferentie met een prikkelende presentatie over de kracht van aandacht. Verdeeld over de dag zijn er inspirerende keynotes waarin de schoolcultuur centraal staat. De workshops richten zich op de praktijk. Deelnemers krijgen informatie aangereikt en maken kennis met praktische hulpmiddelen en materialen die ze direct op school kunnen inzetten. De dag biedt volop gelegenheid om te netwerken en te contact leggen met anderen. Cabaretier Pieter Derks sluit de conferentie op humoristische wijze af en geeft stof tot nadenken voor de terugreis. 
 

Voor wie?

De onderwijsconferentie Met Alle Respect! is bedoeld voor leraren en schoolleiders in het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Ook opleiders en studenten van pabo’s en lerarenopleidingen zijn van harte welkom. 
 
Meer informatie is hier te vinden.
 
Door: Nationale Onderwijsgids