Normal_5739

Roselind de Groot, Linda Eerhart en Mieke van 't End zitten in het laatste jaar van de opleiding Evenementenorganisatie & Recreatie aan ROC Rivor in Tiel. Als afstudeerproject organiseren zij voor alle bewoners van Verpleeghuis Vrijthof een verwenweek, zo meldt de Veenendaalse Krant.

De leerlingen zijn al maanden bezig met de voorbereiding en de verwenweek is inmiddels in zicht. Voor vier afdelingen hebben ze een leuke gezamenlijke activiteit bedacht. De bewoners van de andere afdelingen zijn individueel benaderd met de vraag: 'wat zou u graag nog een keer willen doen'. Alle reacties zijn uitgewerkt en gepland in één week.

De uitvoering hiervan is van maandag 23 mei tot en met zaterdag 28 mei. Op zaterdag 28 mei wordt de week afgesloten met een gezamenlijke High tea.

Rosalind, Linda en Mieke: ,,Afgelopen zondag zijn we met een drietal bewoners naar een voetbalwedstrijd van Ajax geweest. Toen we zagen hoe dankbaar de mannen waren doordat we in onze ogen eigenlijk zo iets kleins met ze deden, gaf ons dat een erg goed gevoel. En zijn we blij dat we dit avontuur zijn aangegaan.''

Vrijwilligers die mee willen meehelpen tijdens de verwenweek kunnen zich aanmelden via verwendagvrijthof@hotmail.com.