Normal_almond-21502_960_720

Op dinsdag 26 maart organiseert ROC van Twente voor de tweede keer de Retail Skills Battle op de ROC-locatie in Almelo. Dit is een wedstrijd voor alle tweede- en tevens laatstejaarsstudenten van de opleiding Verkoper op niveau 2. In het atrium van deze locatie presenteren studenten hun eigen marktkraam. Aan de markt is een wedstrijd gekoppeld, waarvan de twee winnaars doorstromen naar een wedstrijd op landelijk niveau. Dit meldt ROC van Twente.

Het wordt een heel diverse markt waar verschillende producten worden aangeboden uit de volgende branches: kleding, tablets en telefonie, sieraden, parfumerie en drogisten, supermarkten en bouwmarkten en vanzelfsprekend zijn er ook diverse lekkernijen te koop. 

Landelijke retailwedstrijd

De winnaars van de twee groepen worden namens ROC van Twente afgevaardigd naar de landelijke wedstrijd, die op dinsdag 2 april plaatsvindt bij de Prodentfabriek in Amersfoort. Op die dag gaan studenten van verschillende roc’s uit het land de strijd met elkaar aan op het gebied van retail skills. ROC van Twente organiseert deze landelijke wedstrijd in samenwerking met Sarphati, de uitgeverij die de methode Retail Skills samen met de mbo-school heeft ontwikkeld.

Door: Nationale Onderwijsgids