Logo_gezonde_school

Welke Gouden Tip heeft jouw school om te werken aan een gezonde leefstijl? Deel het beste idee van jouw school en inspireer daarmee andere scholen. Wie weet wint jouw school de Inspiratieprijs 2018. Alle basisscholen, middelbare scholen en mbo-scholen mogen meedoen. De Inspiratieprijs Gezonde School wordt uitgereikt tijdens het congres Gezonde School op 30 oktober.

Elke school zet zich in voor de gezondheid van leerlingen of studenten. We zijn benieuwd wat op jouw school heel goed werkt zodat we daarmee ook andere scholen kunnen inspireren. Daarom organiseren we de Inspiratieprijs Gezonde School.
 
Elke po, vo en mbo-school(locatie) mag meedoen. Je vult het inschrijfformulier in en beantwoordt de vragen. Op onze website maken we alle Gouden Tips zichtbaar. Inschrijven kan tot en met dinsdag 11 september. Daarna mag iedereen een stem uitbrengen op de beste tip (uiteraard maar één stem per mailadres). De inzenders van de top-3 tips houden een korte presentatie tijdens het congres Gezonde School op 30 oktober. Daar wordt dan ook de winnaar bekend gemaakt van de Inspiratieprijs Gezonde School.
 
De school die de Inspiratieprijs Gezonde School wint, kan rekenen op flink wat positieve aandacht voor de school en voor de Gouden Tip. Daarnaast wint de school een bedrag van 1000,- euro dat bedoeld is om de tip (verder) te verankeren binnen de school. De scholen die de tweede of derde prijs winnen, staan zeker niet met lege handen. Zij verdienen een podiumplek en winnen 500,- en 250,- euro.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids