Normal_computer_studie_hulp

Speciaal voor docenten in het Marketing-, Communicatie-, Sales- en Onderzoeksonderwijs heeft NIMA de titel Qualified Lecturer in het leven geroepen. Met deze titel heeft NIMA een kwaliteitskeurmerk voor marketingdocenten geïntroduceerd. Dit meldt NIMA.

Het afgelopen jaar is het aantal NIMA Qualified Lecturers verdubbeld en daarmee aanzienlijk toegenomen. Reden hiervoor is dat steeds meer docenten zich willen onderscheiden in hun vakgebied, hun vakbekwaamheid en up-to-date kennis zichtbaar willen aantonen.

“NIMA Qualified Lecturer (NQL) zijn betekent een erkenning voor het specialisme in het vakgebied, als marketeer en als docent. NQL zijn betekent jezelf constant verdiepen in de ontwikkeling van marketing, maar ook jezelf als docent blijven zien. Naast de inspirerende NIMA meetings kunnen we elkaar goed helpen door kennis te delen en elkaar te inspireren!”, aldus Ronald van Hove, Docent en clustercoördinator marketing & sales, TMO Fashion Business School.

De titel NIMA Qualified Lecturer mag je voeren wanneer je beschikt over een marketingopleiding op minimaal NIMA B of HBO niveau en minimaal drie jaar werkzaam bent als marketingdocent. Interesse? Stuur een e-mail naar examens@nima.nl of ga naar www.nima.nl.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids