Logo_f9532196-4b7c-4e4f-a5d7-1d14b8eb4021

De inschrijving voor de verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2017 is van start. Leerlingen/stagiaires, docenten, stagebegeleiders en branchevertegenwoordigers kunnen een bedrijf voordragen. Bedrijven kunnen zich ook zelf aanmelden voor de verkiezing. Met de verkiezing Leerbedrijf Recreatie kunnen ambitieuze ondernemers en praktijkbegeleiders uit het hele land hun talent tonen. Dat meldt kikk recreatie.

De vakjury selecteert uit alle inzendingen drie leerbedrijven. Vervolgens bezoekt de jury de genomineerde leerbedrijven om van de ondernemer, medewerkers en studenten te horen wat hun bedrijf tot een mogelijke winnaar maakt. De vakjury bestaat uit Johan Bijlsma (FNV), Willem Kraanen (RECRON), Angelique Remkes (SBB), Steven van Ringelestijn (de Rooi Pannen), Mariska Pronk (Kennemer Duincamping Bakkum), Hanneke Dielis (Recreatiepark TerSpegelt) en Hugo Wink (KIKK).

Via www.kikk-recreatie.nl kunnen leerbedrijven genomineerd worden. De winnaar krijgt de titel ‘Leerbedrijf Recreatie 2017’, een trofee, een certificaat en een ingelijste foto van het bedrijf. De bekendmaking en uitreiking vinden plaats tijdens het sector evenement begin 2017. 

© Nationale Onderwijsgids