Normal_10274

ROTTERDAM - Voor het derde achtereenvolgende jaar heeft Integron, het grootste onderzoeksbureau op gebied van tevredenheidsonderzoeken, vorige week in Rotterdam de Beleving Awards uitgereikt.

CompaNanny kinderopvang was twee keer genomineerd voor de Klant Beleving Award en ging er uiteindelijk vandoor met de prijs voor "Meest aanbevolen door klanten". CompaNanny liet met haar hoge score op loyaliteit de 200 deelnemende bedrijven, waaronder Dutchlease en FrieslandCampina DMV, achter zich.

De nominaties voor de Beleving Awards zijn gebaseerd op de uitkomsten van klanttevredenheidsonderzoeken die vorig jaar zijn uitgevoerd door Integron. De bedrijven met de beste tevredenheidsscores zijn uiteindelijk als winnaars geselecteerd.

"Het geheim zit hem in goed luisteren naar je klanten", vindt Customer Care Manager Martijn Smits van CompaNanny. "CompaNanny staat dagelijks in contact met haar klanten en vraagt ze regelmatig waar ze hen nog meer in hun behoeften kunnen voorzien. Zo zorgen we ervoor dat we constant kwaliteit bieden en klanten tevreden naar huis gaan".

CompaNanny heeft negen vestigingen in de Randstad.

© Nationale Onderwijsgids / Arend Jan Wonink