Normal_peuters_op_schoolreis

Een schoolreisje is niet alleen weggelegd voor schoolgaande kinderen. De peuters bij kindercentrum Femke Dak gaan ook op schoolreis. Samen bezochten zij speelparadijs Ballorig waar ze ene hele dag konden spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. Dit meldt kindercentrum Femke Dak. 

Vol enthousiasme telden de peuters de dagen af. Ze wisten maar al te goed hoeveel nachtjes ze nog slapen moesten voordat het zover was. En toen was het zover. Om 08.30 uur stond een grote bus te wachten voor het kindercentrum. Alle peuters, ouders en pedagogisch medewerkers zochten een plekje in de bus waarna de bus vertrok. Het was een vrolijke boel en de buschauffeur zong gezellig mee met alle kinderliedjes die voorbij kwamen. 
 
Eenmaal aangekomen bij het speelparadijs renden de kinderen direct naar het peutergedeelte, waar ze meteen op onderzoek gingen. Wat een plezier beleefden de kinderen tijdens hun schoolreis. Zo hadden ze de grootste lol om een oma die op de trampoline sprong, merkten de kinderen op dat ze in de carrousel konden als het muziekje aan ging en maakten ze leuke ‘selfies’ bij de ballenschiettent. 
 
© Nationale Onderwijsgids