Normal_kind_rennen_blij_vrolijk_geluk_gelukkig

Per 1 augustus zal CompaNanny een doorstart realiseren bij twee voormalige Estro kinderdagverblijven in Amsterdam. Het gaat om de vestigingen Tamara in de Helmersbuurt en Femina Muller in de Oude Pijp. Dit meldt CompaNanny. 

CompaNanny ziet de vestigingen aan de Eerste Helmersstraat en de Ruysdaelkade als geschikte locaties om kinderopvang aan te bieden. De komende tijd zal in het teken staan van een goede overgang en het waarborgen van continuïteit en rust voor de kinderen. Medewerkers van beide kinderdagverblijven worden in de gelegenheid gesteld om te solliciteren als zij dat willen. 
 
CompaNanny had in zowel de Helmersbuurt als de Pijp nog geen vestiging. “Juist in die buurten krijgen we veel vraag van ouders” aldus Jiska Horn, Algemeen Directeur van CompaNanny. “Wij vinden het fijn dat wij ervoor kunnen zorgen dat ouders hun kind naar dezelfde plek kunnen blijven brengen nu het niet meer voorgezet kan worden door Estro. Door kinderopvang aan te bieden gericht op kindontwikkeling, geloven wij dat we van meerwaarde zullen zijn in deze buurten. En met Femina Muller hebben wij nu het oudste kinderdagverblijf in Nederland (opgezet in 1872), dat maakt het bijzonder.”
 
CompaNanny heeft deze week kennismakingsavonden georganiseerd op beide locaties voor de ouders. Tijdens deze avonden krijgen ouders de gelegenheid om vragen te stellen en om hun ideeën te delen. 
 
© Nationale Onderwijsgids