Logo_logo_han

Op dinsdag 9 oktober introduceerde HAN Opleidingskunde haar nieuwe naam tijdens het Future Proof Event- Leren en ontwikkelen in de 21ste eeuw. Ontwikkelingen in het werk en opleidingsveld vragen om nieuwe benaderingen. Daarom heet Opleidingskunde vanaf nu Learning and Development in Organisations. Dit meldt HAN.

Learning and Development in Organisations

Bij Opleidingskunde worden studenten en professionals al ruim 15 jaar opgeleid tot specialisten op het gebied van leren en ontwikkelen in organisaties. In die tijd is er veel veranderd. De tijd van het klassikaal opleiden ligt ver achter ons. Technologische ontwikkelingen bieden mogelijkheden om leren uitdagender en effectiever vorm te geven. Daarnaast zijn medewerkers in bedrijven steeds meer internationaal georiënteerd. In uiteenlopende netwerken wisselen zij kennis en kunde uit. Naast het formele, georganiseerde leren, neemt leren in organisaties steeds meer informele vormen aan. Dit vraagt om nieuwe benaderingen. Snelheid, maatwerk en efficiency zijn daarbij sleutelwoorden.

Bij HAN Opleidingskunde worden deze ontwikkelingen nauwkeurig gevolgd, inhoud en vorm van onderwijs worden hier voortdurend op afgestemd. Dat vraagt om een andere, betere naam voor de opleiding. Een naam die recht doet aan de dynamiek en ontwikkelingen in het werkveld en die tegemoetkomt aan de ambities van de HAN. Daarom heet Opleidingskunde vanaf nu: Learning and Development in Organisations.

Meer informatie op www.han.nl/LenD

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids