Normal__robertaarts_290318_032_highlights

Op donderdag 29 maart vond voor de 14e keer de Career Conference Day plaats – een inspirerend congres georganiseerd voor en door de studenten van EuroCollege Hogeschool.

Deze editie stond helemaal in het teken van innovatie, duurzaamheid en de toekomst, samen vormden deze drie pijlers het thema ‘Shape Your Future’. In de Rotterdam Science Tower hebben ruim 300 studenten en relaties van EuroCollege Hogeschool kunnen genieten van een dag vol inspiratie, motivatie en educatie.

Het programma gevuld met 13 zeer inspirerende sprekers namen de bezoekers mee in de wereld van ‘Shape Your Future’. Naast plenaire sprekers vonden er ook subsessies plaats waarin de sprekers dieper ingingen op de huidige kwesties en ontwikkelingen van de branches waar EuroCollege zich in specialiseert.

Twee van de sprekers waren Duco Kanij en Michael Pilarczyk, die samen de aanwezige inspireerde en motiveerde met hun verhaal. Zij spraken over het succes wat zij behaald hebben, de diepe dalen waarin zij zaten en wat de juiste mindset met jou doet. Dit samen vormen de basis van persoonlijke duurzaamheid.

Michael Pilarczyk: “Ik ben zelf groot voorstander van kleine private opleidingen, waarbij gericht les wordt gegeven, door mensen vanuit de praktijk. Ondernemers en andere mensen die uit hun eigen ervaring kennis en informatie kunnen overdragen. Dus het Think and Grow Rich principe volgen vind ik een goede lesmethode.”

Inspiratie

De dag werd georganiseerd door de tweedejaars studenten van de Senior Projectgroep Career Conference Day 2018. Alles werd door de projectgroep met een 0,- euro budget gerealiseerd, van de locatie tot aan de sprekers hebben zij dit waargemaakt. Zij werden daarbij ondersteund door vrijwilligers die hen hebben geholpen om de locatie en de catering tot in de puntjes te verzorgen.

“Het belangrijkste vond ik er voor te zorgen dat alle gasten het niet alleen inspirerend en motiverend vonden maar ook dat zij het naar hun zin hadden. De Career Conference Day moet niet bekend staan als een verplichting onder de studenten”, vertelt Joost Wijgers, voorzitter van de Senior Projectgroep.

Na een dag vol motiverende sprekers en inspirerende verhalen kijken wij terug op een geslaagde editie van de Career Conference Day. Ben jij benieuwd naar wie er nog meer spraken op deze bijzondere dag? Bekijk de lijst op www.eurocollege.nl voor een overzicht van alle sprekers

(Dit is een advertorial)