Normal_ballonnen_feest_opening_geslaagd

NHTV, de school voor internationaal hoger onderwijs in Breda, bestaat 50 jaar. Om dat jubileum te vieren wordt van 8 tot en met 13 mei aanstaande een Festival Week gehouden. Tijdens de opening van de feestweek staat tevens de start van de nieuwe NHTV Campus centraal. Dat meldt NHTV.

Buurtbewoners, zakelijke relaties en andere genodigden zijn volgende week welkom om het feest van de school bij te wonen. De sleutel van de nieuwe campus is van het klooster, dat deel uit gaat maken van die campus. De Festival Week heeft elke dag een ander thema. Zo wordt er bijvoorbeeld zowel een burendag, een veldwerkbijeenkomst, een studentenfeest als een alumnidag georganiseerd. Aan alle doelgroepen heeft de school uit Breda gedacht.

De NHTV wordt gezien als een gerenommeerde instelling, zowel in Nederland als erbuiten. Al jarenlang behoort de school bij de beste drie hogescholen van het land. Op de NHTV studeren bijna 8000 studenten uit meer dan 90 landen. De hogeschool heeft 17 verschillende opleiding binnen acht vakgebieden. Bijzonder aan de school is dat er ook wetenschappelijk onderwijs wordt aangeboden. In Nederland komt dat op geen enkele andere hbo-instelling voor.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids