Academie Minerva van Hanzehogeschool Groningen

Vanaf zaterdag 5 juli zullen verspreid over de stad Groningen kunstwerken te zien zijn van studenten van de Academie Minerva. Jaarlijks organiseert de kunstopleiding van de Hanzehogeschool Groningen een tentoonstelling van eindexamenstukken. De werken zullen tot en met donderdag 10 juli tentoongesteld worden. Dit meldt de Hanzehogeschool.

De eindexamententoonstelling wordt zaterdag feestelijk geopend bij Academie Minerva. Een dag dag eerder wordt ook de tentoonstelling van het Frank Mohr Institute geopend. De tentoonstelling 'Unfolded' geeft een overzicht van het werk van masteropleidingen aan het instituut. Ook deze tentoonstelling loopt tot en met 10 juli en is te bezoeken in de mobiele tentoonstellingscontainer M0Bi van NP3 aan de Kolendrift 13.

De eindexamenwerken van de studenten van Academie Minerva zullen op vijf locaties in de binnenstad tentoongesteld worden waaronder het voormalige postkantoor aan de Munnikeholm en het Centrum voor Beeldende Kunst aan de Trompsingel. Meer informatie over alle locaties is te vinden op de website van de Hanzehogeschool.

© Nationale Onderwijsgids