Normal_hanzehogeschool
Een delegatie van de Hanzehogeschool Groningen bezoekt deze week een aantal (partner)universiteiten in Hong Kong, Macau, Incheon en Seoul. De delegatie bestaat onder meer uit twee leden van het College van Bestuur en vertegenwoordigers van de International Business School en het Instituut voor Marketing Management. 
De delegatie praat in China en Korea over partnerschap, onderzoeksprojecten en uitwisselingen van studenten en docenten. Daarnaast wordt gesproken over samenwerkingsverbanden met het Confucius Instituut Groningen. 
 
In China worden bezoeken afgelegd aan de Lingnan University, de University of Macau en de Hong Kong Polytechnic University. 
 
In Korea wordt gesproken met partner Incheon National University. Daarnaast wordt een bezoek gebracht aan de Hanyang University in Seoul. Deze laatste universiteit staat bekend als de Cyber University, gespecialiseerd in online learning. De Hanzehogeschool Groningen maakte vorige maand bekend ongeveer 10 miljoen euro te investeren in een nieuwe ICT-omgeving onder de noemer Hanze Innovate