Normal_untitled__1_

Rondom 4/5 mei is er op scholen vaak veel aandacht voor oorlog en vrijheid. Helaas is oorlog dagelijkse werkelijkheid voor één op de vijf kinderen die nu opgroeien. Een ongelofelijk aantal. Gelukkig ervaren wij bij War Child de enorme veerkracht van deze kinderen. Zij zijn sterker dan oorlog, dat zien wij iedere dag. Wil jij ons dit voorjaar helpen een verschil te maken, zodat wij nog meer kinderen in oorlog kunnen steunen? Kom dan met jouw klas of school in actie en ga Sporten voor War Child!

Bestel kosteloos ons sponsorlooppakket

We ontzorgen je graag met ons kant- en- klare Sporten voor War Child sponsorlooppakket. Ontvang voor iedere leerling alle materialen, gedrukt en wel! En ga direct vliegend van start met onze speciale War Child- gymles.
foto


Bestel nu eenvoudig het gratis pakket en maak al sportend impact!

Ja, ik heb interesse


Waarom sporten voor War Child?

Met de opbrengst van jouw sponsorloop kan War Child nóg meer kinderen in oorlog helpen. Door sport en beweging leren kinderen in oorlog omgaan met emoties, kunnen ze zichzelf uiten en hun heftige ervaringen zo een plek geven. Ze vergeten hun angst en maken nieuwe vrienden tijdens het sporten. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder het sponsorlooppakket en lees meer over War Child. En mocht je nog vragen hebben? Je kunt altijd ons altijd mailen, we denken graag met je mee!

 

Meer informatie over ons werk?

Lees verder

Bestel nu het gratis Sporten voor War Child pakket!

Direct bestellen