Normal_untitled

Ga jij binnenkort ook aan de slag met de voorbereidingen voor het thema oorlog en vrijheid rondom 4 en 5 mei? En wil je jouw leerlingen meer leren over leeftijdsgenootjes die opgroeien in oorlog nu? Dan is ons kosteloze "War Child in de Klas' totaalpakket echt iets voor jou! 

We laten zien wat oorlog kan doen met kinderen en hoe ze hun ervaringen kunnen verwerken. En we hebben het graag over hun enorme veerkracht. Want dat kinderen sterker zijn dan oorlog zien we gelukkig iedere dag.

War Child in de Klas
Speciaal voor basisscholen hebben wij een doorlopende leerlijn voor groep 1 t/m 8. Ervaar samen met jouw leerlingen onze spel- en sportactiviteiten, die tegelijk bijdragen aan hun eigen sociaal-emotionele ontwikkeling. Maak ook kennis met kinderen die opgroeien in oorlog. Leer hoe zij gevoelens uiten, zelfvertrouwen ontwikkelen, plezier maken en hoe ze weer durven dromen van een betere toekomst.

“Het lespakket ontzorgt de leerkrachten door de uitgebreide docentenhandleiding en het verwerkingsmateriaal. Dat geeft handvatten om samen te praten over oorlog, verdriet en vluchten, maar ook over gebeurtenissen in hun eigen leven.” 
 Danique, schoolleider Torenpleinschool
 

Sportief in actie
Willen jouw leerlingen na de lessen een verschil maken voor leeftijdsgenootjes in oorlog? Dat kan! Kom bijvoorbeeld sportief in actie en ga Rennen voor War Child. Bestel gratis al ons sponsorloopmateriaal en ga vliegend van start!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder het les- en sponsorlooppakket. Mocht je nog vragen of meer inspiratie nodig hebben? Je kunt ons altijd mailen, we denken graag met je mee!

Meer weten over het War Child lespakket?

Lees verder

Bestel nu het gratis Rennen voor War Child pakket!

Direct bestellen