Logo_next_higher_education

Het congres Next Higher Education zet op 6 & 7 december 2016 in Media Plaza te Utrecht dé actuele ontwikkelingen in het hoger onderwijs op de agenda: innovatiever - flexibeler - persoonlijker onderwijs, verbeteren van leerrendement, internationalisering en aansluiting onderwijs - bedrijfsleven. Het is tijd voor The Next Step in Higher Education!

Twee inspirerende dagen

Masterclass High Impact Learning anno 2022
Op dag 1 kunt u uw kennis verdiepen tijdens de masterclass High Impact Learning anno 2022. Onder leiding van Filip Dochy gaat u zich richten op het creëren van impact bij opleidingen aan de hand van de 7 HILL bouwstenen. Bekijk het programma van de masterclass

Hoofdcongres
Op de tweede dag krijgt u tijdens het hoofdcongres een compleet overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen in het hoger onderwijs. Onder leiding van enkele top experts gaat u de diepte in. Thema’s die centraal staan zijn onder andere:

  • Internationalisering
  • Onderwijs en bedrijfsleven
  • Professionalisering
  • Leerrendement en kwaliteit
  • Excellentie, diversiteit en ‘op maat’
  • Young Inspiration

Komt u ook naar Next Higher Education?
Wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het hoger onderwijs? Kom dan naar Next Higher Education. Tot 25 juli 2016 kunt u bovendien gebruikmaken van 25% vroegboekkorting!
Voor meer informatie over Next Higher Education of om u aan te melden brengt u een bezoekje aan onze website: www.nexthighereducation.nl

(Dit is een advertorial)