Normal_school__onderwijs__bord__krijt__boeken

Zaterdag 8 oktober wordt de Nationale Schoolleiders Top Primair Onderwijs georganiseerd in Utrecht. Op deze dag ontmoeten schoolleiders uit heel Nederland elkaar. De dromen en drijfveren staan centraal dit jaar. Dat meldt Nationale Schoolleiders Top.

Tijdens een aantal tafelsessies delen schoolleiders hun ervaringen en uitdagingen. Ook mensen uit het bedrijfsleven, wetenschap, sport en cultuur schuiven bij deze gesprekken aan. Zo zullen onder andere Frans van Houten (CEO Philips), Cathelijne Broers (directeur De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam) en Daniel Ropers (CEO bol.com) aanwezig zijn om ook hun persoonlijke ervaringen en uitdagingen met betrekking tot leiderschap te delen. Ook is de Nationale Schoolleiders Top Primair Onderwijs aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO.

Het doel van de top is de beste ideeën bij elkaar te brengen over hoe schoolleiders het onderwijs nog uitdagender kunnen maken voor alle leerlingen. Op www.nationalescholleiderstop.nl is meer informatie  over de top te vinden.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids