Bert Uneken bij Kindcentrum De Ontdekking

Dankzij de winst van de Schoolreisjesactie kunnen Juf Jolanda en haar klas toch nog op schoolreisje. De gehele groep mag namelijk een dag naar Attractiepark Duinrell. Bert Uneken van de Nationale Onderwijsgids en Theo Andela van Schoolreisjes.nl reikten de kaarten uit.

Juf Jolanda werkt pas sinds kort op Kindcentrum de Ontdekking te Oosterhout en kan haar geluk niet op: 'Ik zit al heel lang in het onderwijs en ik heb nog nooit wat gewonnen. Ik werk hier nog maar kort en nu val ik al in de prijzen. Heerlijk!' Ook de kinderen waren erg blij met de prijs, vooral omdat zij het afgelopen jaar niet eerder op schoolreis waren geweest. 
 
De Schoolreisjesactie werd door de Nationale Onderwijsgids georganiseerd, in samenwerking met Schoolreisjes.nl. Alle schoolkinderen in Nederland konden de leukste foto van hun juf of meester opsturen, waarna de foto met de meeste stemmen tot winnaar werd uitgeroepen. Met de winst van Juf Jolanda ontving de klas 30 entreekaarten, die belangeloos door Duinrell beschikbaar waren gesteld. 
 
© Nationale Onderwijsgids