eco-schools scholen energie co2-meter

GRONINGEN - Hoe hoog zijn het energieverbruik en de CO2-emissie van uw school? Met behulp van de online Energie & CO2-meter van Eco-Schools kunnen alle scholen die bij Eco-Schools zijn aangesloten dit nu berekenen. Onlangs werd deze meter gelanceerd. Daarover bericht de website van Eco-Schools, een internationaal keurmerk voor duurzame scholen.

De lancering van de Energie & CO2-meter markeerde het begin van een wereldwijde campagne rondom energiebesparing. Op Eco-schools.org/wda/co2-reports/ kunnen scholen de meter vinden.

Komend jaar verzamelt Eco-Schools Internationaal via de Energie & CO2-meter wereldwijd de gegevens van deelnemende scholen. Tot slot kent zij, met dank aan de Staples Foundation, een prijs toe aan de school die de meeste vooruitgang heeft geboekt op het gebied van energiebesparing.

Heeft uw school belangstelling voor deze actie? Registreer uw school op Eco-schools.org/wda. Als uw school al geregistreerd is, kunt u de inloggegevens gebruiken voor toegang tot de Energie & CO2-meter.

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres