Volksuniversiteit Oss voegt nieuwe cursussen toe aan aanbod / Foto: " Volksuniversiteit Oss aan de Kruisstraat" door RagingR2

De Volksuniversiteit Oss heeft bekendgemaakt welke cursussen het toevoegt aan haar programma voor dit voorjaar. Om geïnteresseerden een betere keuze te laten maken zijn er informatiedagen georganiseerd. Daar kunnen mensen kennismaken met taaldocenten, een test afnemen of in gesprek gaan met een docent om een passend niveau en passende cursus te vinden. Dat meldt KliknieuwsOss.

De Volksuniversiteit Oss biedt mensen taalcursussen aan voor elke niveau, van beginner tot gevorderde. Ook dit jaar worden er weer een aantal klassikale cursussen aangeboden. Wel zijn de klassen klein, waardoor de docent alle cursisten tijd en aandacht kan bieden.

Informatiedagen

Mensen die graag een taalcursus willen volgen, maar nog niet precies weten welke en op welk niveau, kunnen de komende dagen naar de Volksuniversiteit komen om een informatiedag bij te wonen. Zo is er op woensdag 17 januari van 19:00 uur tot 21:00 uur een bijeenkomst in de universiteit, aan de Kruisstraat 94 in Oss. Deze is enkel Nederlandstalig. Ook is er op donderdag een bijeenkomst, op dezelfde tijd. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd aan de Rooijestraat 32 in Uden.

Andere cursussen

Naast taalcursussen zijn er ook dit jaar weer een aantal cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, Kunst & Maatschappij, Werk & Ondernemen, Vitaliteit & Ontspanning, Creatief en Culinair. Ook voor een cursus Coachend Leiderschap kun je hier terecht. Voor het volledige aanbod kun je kijken op www.volksuniversiteitoss.nl.

Door: Nationale Onderwijsgids