17 september: achtste Landelijke IKC-dag volledig online

Op 17 september 2021 vindt de achtste Landelijke IKC-dag plaats, dit keer volledig online. Het thema is ‘Met een blik op de wereld, het IKC als leerplaats voor het leven’. Gert Biesta is keynote speaker. Dit meldt Brancheorganisatie Kinderopvang.

We bewegen mee in de snel veranderde wereld waarin we leven; alles om ons heen verandert continu en blijft in beweging. Met deze blik op de wereld kijken we naar de ontwikkelingen in het samenwerken van kinderopvang en onderwijs. Welke ontwikkelingen zien we in het jaar dat achter ons ligt? Waar staan we? Welke maatschappelijke veranderingen signaleren we die we van invloed kunnen zijn op integrale kindcentra? En wat zijn onze ambities? Deze vragen staan centraal tijdens de dag.
 

Voor wie?

De Landelijke IKC-dag is onder meer bedoeld voor bestuurders, leidinggevenden en stafmedewerkers uit de kinderopvang, peuterspeelzaalwerk, welzijn, onderwijs en gemeenten. De dag wordt georganiseerd door de PO-Raad, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, Brancheorganisatie Kinderopvang, EtuConsult, Sociaal Werk Nederland en de VNG.
 
De achtste Landelijke IKC-dag stond oorspronkelijk gepland op 5 februari 2021. Deze ging vanwege de coronacrisis niet door.
 
Klik hier om je in te schrijven en 1 deelsessie en 1 masterclass naar keuze te reserveren.
 
Door: Nationale Onderwijsgids