ICT Academie Apeldoorn op 1 september van start

ICT Academie Apeldoorn opent officieel zijn deuren op 1 september. Wethouder Nathan Stukker van onderwijs verricht vanaf 16.00 uur de opening met een speech. ICT Academie Apeldoorn biedt de post-HBO opleiding Geo-ICT en ruim 20 andere ICT-cursussen. Dit meldt ICT Academie Apeldoorn.

De ICT Academie heeft een ruim aanbod van 22 ICT-cursussen, variërend van programmeren, security, projectmanagement, databases en ICT-projectmanagement. De opening van het cursusjaar vindt plaats aan de Musschenbroekstraat 11 in Apeldoorn. Geïnteresseerden melden zich aan via een e-mail met hun naam naar info@ictaa.nl.
 

Programma

Het officiële programma duurt van 16.00 uur tot 18.00 uur. Directeur Erik Otto van de ICT Academie Apeldoorn verzorgt het welkomstwoord en wethouder onderwijs Nathan Stukker houdt een openingsspeech. Namens de ICT Academie Apeldoorn spreken programmadirecteur Remy Strijbosch over het programma van de opleiding Geo-ICT en COO Caroline Wolderling. Zij levert met een bijdrage over Leven Lang Ontwikkelen. Daarna volgt een interactieve quiz. De bijeenkomst wordt vanaf 17.00 uur afgesloten met een borrel.
 

Wethouder Stukker

Wethouder onderwijs Nathan Stukker van Apeldoorn blikt vooruit op de opening van de ICT Academie. Hij stelt dat hoger onderwijs belangrijk is voor Apeldoorn. De stad verwelkomt volgens hem altijd nieuwe initiatieven. Hij noemt het programma van de Academie bijzonder, en vindt dat het past bij Apeldoorn. Ten slotte hoopt Stukker dat de ICT Academie Apeldoorn uitgroeit tot een betekenisvolle en grote aanbieder van hoger onderwijs.
 
Door: Nationale Onderwijsgids