Studenten kunnen morgen voor de laatste keer hun hart luchten in Maastricht

Minister Van Engelshoven gaat morgen tijdens de online bijeenkomst ‘Lucht je hart’ in gesprek met Maastrichtse studenten over de impact van corona op studenten en om samen te bespreken wat perspectief kan bieden. Studenten in het hoger onderwijs zijn van harte welkom om hier aan deel te nemen. Dit melde de LSVb.

Het gesprek zal gaan over waar studenten nú mee geholpen zijn en hoe ze aan het aankomende collegejaar gaan beginnen. Naast de minister nemen onder meer Rianne Letschert, Luc Verburgh (voorzitter Hogeschool Zuyd), Bert Jongen (wethouder onderwijs Maastricht), Luuk Vogelaar (voorzitter Tragos), (Puck Slaats, vice-voorzitter Maastrichtse Studentenraad) en andere studenten deel.
 
De bijeenkomst van 31 maart is de laatste in een reeks van vier gesprekken die minister Van Engelshoven met de studenten heeft gevoerd. De minister is eerder online in Groningen, Rotterdam en Enschede geweest. De online bijeenkomsten worden georganiseerd door de studentenbelangenorganisaties LSVb, ISO, LKvV en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
 

Door: Nationale Onderwijsgids