Logo_gez039---gezonde-school-congres_logo_216x136

Werken aan een gezonde leefstijl op school is en blijft een populair onderwerp. Elke school zet zich hiervoor in, maar hoe maak je de juiste keuzes? Hoe krijg je een gezonde leefstijl in het dna van de school? Reserveer dinsdag 30 oktober in je agenda en laat je inspireren tijdens de eerste editie van het Congres Gezonde School in Doorn. Dit meldt Gezonde School.

Programma

Bijna 1.300 scholen mogen zich inmiddels Gezonde School noemen, maar wat betekent dit in de praktijk? Wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe betrek je ouders, leerlingen en studenten? De keuze is reuze; het aanbod van leuke activiteiten groeit met de dag. Wat zet nu echt zoden aan de dijk? Het motto van het eerste congres Gezonde School is dan ook: ‘Laat je inspireren’.

Op het programma staan prikkelende lezingen, interactieve discussies en workshops, inspirerende praktijkvoorbeelden, ontmoetingen en gesprekken. In juni volgt meer informatie over het programma en aanmelding op de website GezondeSchool.nl

Doelgroep

Het congres Gezonde School is interessant voor iedereen die in, op of rond de school werkt aan een gezonde leefstijl voor leerlingen en studenten (po, vo en mbo). Zowel Gezonde Scholen als scholen die (nog) geen Gezonde School zijn, kunnen zich laten inspireren.

Het congres vindt plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn op 30 oktober 2018.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids