Normal_techniek__mbo__hbo__uni__samenwerken__studenten__elektrisch

Op maandag 18 juni aanstaande vindt de jaarconferentie van het Nationaal Techniekpact plaats bij de TT in Assen. Het thema van deze vijfde conferentie is: techniek verbindt! Dit meldt Techniekpact.

Goede scholing, voldoende toestroom van werknemers en bereidheid van mensen om te veranderen van positie, baan of werkgever. Het zijn ingrediënten om ervoor te zorgen dat iedereen gelijke kansen heeft op de arbeidsmarkt, zowel nú als in de toekomst. Vanaf de vroegste jeugd tot werknemer: in Noord-Nederland laten partijen in diverse projecten op het snijvlak van bijvoorbeeld duurzame (groene) energie, smart industry, toekomstbestendige landbouw en innovatieve zorg zien dat techniek verbindt!
 
Het Techniekpact bestaat vijf jaar. Tijdens de jaarconferentie wordt stilgestaan bij de tomeloze inzet die binnen de regio’s is getoond en de prachtige resultaten die hierdoor tot stand zijn gekomen. Met techniek als motor voor nieuwe kansen en nieuwe verbindingen worden samen met de betrokken bewindspersonen de ambities voor de toekomst gepresenteerd.
 
De inloop van de jaarconferentie is vanaf 11.30 uur met lunchbuffet, waarna de bijeenkomst om 13.00 uur plenair wordt geopend. Aansluitend kunnen de deelnemers zich laten informeren over verschillende thema’s in sessies, workshops of op de inspiratiemarkt. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Meer informatie over het programma en de mogelijkheid om aan te melden vindt u hier: techniekpact.nl/congres.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids