Normal_school__klas__onderwijs__schrijven__vroeger__oud__handschrift

Op 21 juni 2017 wordt de conferentie `Anders doen denken’ georganiseerd. Op deze dag staat de vraag centraal: hoe begeleid je (leer)loopbanen van scholieren, studenten, opleiders én managers optimaal? Dit meldt Leerloopbanen.nl.

De arbeidsmarkt verandert en het onderwijs verandert daardoor mee. Dat vergt een nieuwe manier van denken en een nieuwe manier van lesgeven. De vraag is hoe docenten en managers die veranderingen moeten aanpakken zodat jongeren handvatten krijgen om zichzelf te kunnen handhaven in een veranderende wereld. Hoe kunnen onderwijs, beroepspraktijk en wetenschap de krachten bundelen om die veranderingen ook verbeteringen te laten worden? Tijdens de conferentie ‘Anders doen denken' in het onderwijs wordt geprobeerd antwoorden te vinden op deze vragen. Vernieuwers in het onderwijs gaan met de deelnemers in gesprek over anders denken in het onderwijs.
 
‘Anders doen denken’ vindt plaats op woensdag 21 juni van 9.00 tot 16.30 uur aan de Universiteit Wageningen. De kosten bedragen 95 euro per deelnemer. Aanmelden kan via deze link.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids